Bestel  &  Betaal


Stap 1: Selecteer een foto

Er zijn 3 verschillende manieren om een afbeelding te selecteren voor uw tuinposter:


  1. Zoek naar een afbeelding in onze fotogalerieën. Er zijn meer dan 30 verschillende categorieën met meer dan 1000 verschillende foto's om uit te kiezen. Deze galerieën hebben voornamelijk afbeeldingen die in Andalusië gemaakt zijn. Noteer de naam van de categorie en de code van de afbeelding; deze heeft u nodig voor de bestelling.
  2. Als u het juiste beeld niet kunt vinden kunt u een kijkje nemen op www.shutterstock.com. In het geval dat u de juiste afbeelding hebt gevonden, noteert u het ID-nummer van de afbeelding. Wees er zeker van dat de afbeelding in een hoge resolutie te downloaden is (minimum L of XL (300 dpi)), afhankelijk van de grootte van de tuinposter die u wilt bestellen. Daarna kunt u ons laten weten welke afbeelding u wenst en wij zullen de betreffende afbeelding kopen om deze vervolgens te gebruiken om de tuinposter te drukken.
  3. U kunt ons ook een bestand sturen met uw eigen afbeelding. Zorg ervoor dat het bestand een afbeelding is met een hoge resolutie, afhankelijk van de grootte van de tuin poster die u wilt bestellen. Deze bestanden zijn over het algemeen minstens 2 MB groot.

Stap 2: Bepaal de maten van uw tuinposter


Bepaal de maten van de tuinposter die u wilt bestellen. In onze online winkel kunt u een aantal standaard op maat gemaakte tuinposters bestellen en direct afrekenen. Dit zijn tuinposters die gedrukt worden zoals u de foto in onze galerie ziet. U hoeft alleen de gewenste maat en ophangsysteem te kiezen. De code van de afbeelding vult u in bij uw persoonlijke gegevens onder "notes". Direct betalen met Paypall of creditcard. In het geval van een afbeelding van Shutterstock of uw eigen afbeelding dient u het bestelformulier in te vullen.

 

In het geval u een tuinposter met andere maten wilt, dient u het bestelformulier in te vullen. Zie de onderstaande stap.

Stap 3: Vul het bestelformulier in


Op het bestelformulier dient u in te vullen:

  • De code van de afbeelding (dit is de code die wordt getoond aan de onderkant van elke foto in onze gallerieën). In het geval dat u een foto van Shutterstock heeft gekozen, vult u de code in van dat beeld. In het geval u uw eigen bestand heeft met een foto, dient u de naam van dat bestand in te vullen en dit bestand apart naar ons te mailen (info@artfotos.es)
  • De maten van de tuinposter
  • De keuze van het ophangsysteem
  • Het bezorgadres
  • Eventuele extra wensen: zoals afdrukken in zwart/wit / gespiegeld afdrukken

De tuinposters worden op maat gemaakt ("cm" nauwkeurigheid), maar de verhoudingen van een afbeelding kunnen verschillen met de door uw geselecteerde dimensies. Dit is de reden waarom wij u altijd een digitaal voorbeeld van de tuinposter sturen, voordat de tuinposter afgedrukt wordt. Na uw goedkeuring en betaling, wordt de tuinposter gedrukt en wordt de tuinposter binnen 7 dagen bij u bezorgd.


Compartir / share / delen


ArtFotos Facebook


Esta pagina / this page / deze pagina