TuinPosters

De oplossing om uw tuin of badkamer te decoreren


Heeft u een lege muur in uw tuin en bent u op zoek naar iets anders om van te genieten? Wilt u uw tuin meer kleur geven, zelfs in de winter? Dit is mogelijk met onze tuinposters, die op een hoge kwaliteit canvas doek worden gedrukt. De tuinposters zijn reeds een succes in het noorden van Europa, zoals in Nederland en Duitsland en is een nieuwe trend in tuinieren.  

 


Hoge kwaliteit doek; makkelijk schoon te maken en 3 jaar kleurgarantie!


De foto's worden op een hoge kwaliteit doek gedrukt dat resistent is tegen alle weersomstandigheden,  zoals regen, sneeuw, temperatuurveranderingen en intensieve zon en zonder dat de kleuren of kwaliteit veranderen. De tuinposters worden gedrukt op een niet reflecterend materiaal en hebben een kleurgarantie van 3 jaar. Het doek is eenvoudig schoon te maken met een vaatdoek en water. De tuinposters zijn reeds meer dan 10 jaar op de markt. 


Ruim 50 fotogaleriën met meer dan 5000 foto's


U kunt een foto kiezen uit de ruim 50 verschillende fotogalerieën met meer dan 5000 foto's. Tuinposters kunnen heel verrassend zijn; foto's van watervallen, rivieren, landschappen, stranden, kleurrijke bloemen zoals zonnebloemen en tulpen maar ook artistieke foto's kunnen uw tuin opfleuren. 

Tuinposters kunnen uitstekend geïntegreerd worden met de rest van uw tuin. Dit geeft het meest opzienbarende effect. Integratie gaat het beste als u de juiste maten heeft en dit is ook de reden dat uw de tuinposters op maat kunt bestellen tot op de cm. De beste foto's hiervoor kunt u vinden in de galerieën: watervallen, Meren, Bogen met Doorkijk, Deuren,  Ramen, Parken & Fonteinen, Bergen en Heuvels, Rotsen, Stranden, Rivieren, Water, Ontdooien, Onder de Sneeuw, Dieren, Bruggen en Dorpen.  

 

Mocht u niet de foto vinden die u zoekt dan kunt u ook een kijkje nemen in de duizenden foto's van het foto stock bureau "Shutterstock".  Op de pagina fotogalerieën hebben we reeds de links geplaatst naar de meest favoriete rubrieken. Als u hier een foto vindt kunt u dit aan ons doorgeven en wij zullen deze voor u aankopen. Natuurlijk kunt u ook uw eigen foto naar ons sturen; let u er wel op dat het een foto met hoge resolutie is.

 

Ga naar de foto galerieën


Verschillende ophangsystemen


De tuinposters kunt u ook met een houten of een aluminium buizen lijst bestellen om zo uw lege muren te bekleden met elegante "schilderijen" die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Naast de twee hiervoor genoemde ophangsystemen kunnen de tuinposters geleverd worden met roestvrijstalen ophangogen, met een lus aan de bovenkant en onderkant, een onzichtbaar houten lijst, zelfklevend en met een robuust ophangsysteem. De ophangsystemen zijn makkelijk te bevestigen en worden tezamen met de tuinposter meegestuurd. U kunt u er ook voor kiezen om alleen het doek te bestellen en zelf voor een ophangsysteem te zorgen. Lees meer over de ophangsystemen...

Tuinposters ook voor binnenshuis; zoals badkamer en uw overdekt of binnenzwembad.


De tuinposter kunnen ook uitermate geschikt zijn voor de meer vochtige ruimtes in uw huis zoals uw badkamer, binnenzwembad en wijnkelder. De tuinposter zijn weerbestendig dus ook bestand tegen het water van de douche. In veel badkamers zult u geen "schilderijen" aantreffen vanwege de vochtigheid. Tuinposter bieden een ideale oplossing.

 

Denkt u zich in dat u de muur van uw douche veranderd in een waterval! Ook artistieke naaktfoto's geven uw badkamer een modern en speciaal effect.

 

Wij hebben geen artistieke naakt fotogalerie, maar u kunt hiervoor de fotogalerie van "Shutterstock" bezoeken. Kijk voor de condities als u een foto van deze galeries wilt gebruiken of uw eigen foto. 

Voorbeelden en ideeën voor tuinposters


De tuinposters zorgen ervoor dat uw tuin groter lijkt vooral met foto's die diepte creëren. Dit effect is vooral waarneembaar als de tuinposters worden geïntegreerd met de rest van de tuin.

 

Dit is niet altijd mogelijk, maar als u bijvoorbeeld een grote witte muur heeft zonder planten dan kunt u ervoor kiezen om oude raamkozijnen (liefst met luiken) en/of deurkozijnen (liefst met deur) op de muur te monteren. Vervolgens neemt u de binnenmaten van de kozijnen, selecteert de foto's en  bestelt de opmaat tuinposters die u vervolgens in de kozijnen monteert. Open de luiken en de deur en het resultaat is verbluffend!

 

Meer voorbeelden en ideeën......

 


Online winkel


In onze winkel kunt u direct enkele standaard op maat tuinposters bestellen die overeenkomen met de verhoudingen van de gemaakte foto. Via het bestelformulier kunt uw andere afmetingen aanvragen; enkele prijzen zijn weergegeven in de prijslijst zodat u alvast een idee krijgt.

De foto's van op maat gemaakte tuinposters worden eerst door een deskundige bewerkt met Photoshop, zodat een foto met een verhouding 1:1,5 gedrukt kan worden op een tuinposter met een verhouding 1:1. U zult altijd eerst een digitaal voorbeeld exemplaar ontvangen voordat de tuinposter gedrukt wordt.

 

Ga naar de winkel of het bestelformulier voor de op maat gemaakte tuinposters.


Compartir / share / delen


ArtFotos Facebook


Esta pagina / this page / deze pagina