Verzendinformatie


Retourneren / annuleren

 

Alle annuleringen dienen schriftelijk aan artfotos.es kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of Whatsapp. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan artfotos.es heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Indien u een order wenst te annuleren, dan moet u dit doen voordat de tuinposter word gefabriceerd.

 

Afkoelperiode

 

U heeft een afkoelingsperiode van 7 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, uitgezonderd op maat gemaakte tuinposters. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending (en de verzending naar u toe).

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald, eventueel met aftrek van bovengenoemde (verzend)kosten.



Compartir / share / delen


ArtFotos Facebook


Esta pagina / this page / deze pagina